![]() |
![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Arkadaşlar Android İşletim Sistemi olan, çok üst model olmayan, operatör firmaların konuşma ücretine ilave ettikleri bedelle verdikleri bir telefonum var.
İnternet paketim düşük kotalı olduğundan ancak wifi çekim alanlarında internete bağlanıyorum. Facebook, e-devlet vb. bir kaç küçük proğram dışında proğram yüklü değil. Harici hafıza kartında bol miktarda mp3 ve bir kaç fotoğraf var. Cihazla çektiklerimi de hemen bilgisayara aktarıp, siliyorum. Telefonum son günlerde donuyor. Zor açıyor. Menüde gezemiyorum. Donuyor kalıyor. ![]() Bu konuda bilgisi olan arkadaşlarımın yardımını bekliyorum. |
![]() |
4 Üyemiz C.Doğan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Merhaba sevgili C.Doğan
Donmayla birlikte ısınmada oluyor mu? Birde kullandığınız temizlik uygulaması var mı? |
![]() |
4 Üyemiz Chevy'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#3 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Isınma olmuyordu. Bir telefon bayisine gittim ve cihazı gösterdim. Harici hafıza kartım fazla yüklü olduğu için yaptığını söyledi. Ben de üzerinde ki mp3'lerden bir kısmını sildim. Şimdilik normal. Bir sıkıntı yok. Temizlik uygulaması da kullanmıyorum. Daha önce indirdiğim bir kaç virüs proğramını sildim. Bayii çalışanına sorduğumda faydası olmadığını söylemişti zaten. İlgin için teşekkürler Moon. ![]() |
|
![]() |
3 Üyemiz C.Doğan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
android, donma, işletim, sistemin, İşletim |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |