![]() |
![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
#2 |
![]()
Sabun pek kullanılmıyor evimizde. Kullanılmış olsa da elimi yıkadığımla yüzümü de yıkardım sanırım. Eskiden de öyle yapılmıyor muydu?
Ellerine sağlık Başakça. |
![]() |
8 Üyemiz LaLe'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Öğrenci evindeyken malum nadir bulunan şeylere saygı gösterirdik.. Mesela sabun.. Sabuna hürmet için önce elimizi yıkar temizler sonra sabuna dokunurduk
![]()
Yerli dizilerle ilk tanışmam TV'de değildi. 12 yaşındaydım, bir ilçede arkadaşlarla geyik yapıyorduk. Arkadaş bir diziden bahsetmişti: ''Abi şimdi bir adamın yengesi var ona yürüyor, yenge de çocuğa yürüyor, amca teyzeye yürüyor...'' Ana fikir açık, basit ve doğruydu. En sonunda Cem Yılmaz ve diğerlerinin öğrendiği şeyi öğrendim; Bahçevan aşçıya, aşçı evin büyük oğluna, büyük oğul yengeye, sonra hep beraber uşağa Kurt Sutter bazılarının neyine la, bu imza yeter. He bu suç değildir inşallah. |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Hacı Şakir bile sıvıya döndü, benim hacıdan neyim eksik
#5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Eskiden bakteri ve mikroplar sabunla giderilirmiş şimdi bakteriler sabunla geliyor
![]() Aksi takdirde bence bu sabun olayı hatalı. Likidlerin içindekilerinde riskleri ne kadar olduğu belirsizonlarıda incelemek gerekli diye düşünüyorum. Zaten ben bu işlerdeki gelişmeleri bir türlü anlayamıyorum.Bu gün onları kullanmayın bunları kullanın daha hijyen daha sağlıklı deniliyor yarın tam tersi savunuluyor.Gıdalarda da aynı şeyler var temizlik ürünlerinde de içeceklerde de Yinede bilgilendirme için teşekkürler. |
![]() |
![]() |
#6 |
![]()
Kalıp sabun hayatımızdan çıkalı çok oldu. İyi ki de sıvı sabunlar var.
|
![]() |
5 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#7 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |