![]() |
![]() |
#11 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Ne güzel yazmışın duayenciğim, ellerine sağlık. Senin de ellerine sağlık Emoş. |
|
![]() |
5 Üyemiz LaLe'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#12 |
![]() ![]() ![]() |
![]()
Hepinize yazdiginiz yazilarinizdan dolayi ictenlikle tesekkürlerimi sunuyorum.
Ne yazikki gercekler acitir canlarimizi. Can dedigimiz en ihtiyac duydugumuz bir anda yokoluverir. Aylarinizi, Yillarinizi verirsiniz...Ama gitmistir; cevap verme gayretini bile göstermez size. Bu olanlar, yasanilanlar sizi en yüksek noktaya tasimali, gelistirmelidir... |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]()
'' Çok samimi dostların ihtiyaç duyduğun zaman nasıl yok olduklarını görmek ölümlerini görmekten daha acı. '' .. Hangimiz bu acıyı yaşamadık ki. :-(
zehir mi acı yoksa bu mu acı yaşayan bilir,bense hep sevmedeyim ,sıradaki olamaz olamayacak,olmayacak !... |
![]() |
4 Üyemiz 'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#14 | |
|
![]() Alıntı:
İlk defa Nazım Hikmeti sevdim sayende ,biraz rahatladım ,emeğine sağlık,teşekkürler. |
|
![]() |
5 Üyemiz 'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
4 Üyemiz OkyanusunKalbi'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#16 |
![]() ![]() |
![]()
atamın hareketli portrelerini nasıl ve nereden aldınız allah aşkına ? bende çok aradım bulamamıştım s.o.s.
|
![]() |
![]() |
#17 |
![]() ![]() |
![]()
(eskiden) karşılaştığımız zaman içten gülerdik /sonra dıştan gülmeyi öğrendik ve yazın ardından kışlar geldiğinde acımasızca (önce gözlerimizi) başımızı çevirmeyi öğrendik samimiyetsizce samimiyetlerimizi sorgulamaya başladık çıkarttığımız sonuç haksızca haklılığımızdı ama kendimize kıydık ruhumuza sormadık doyumsuz demir egomuza yenilip küstahlaşıyorduk (afedersiniz) BENlik yetilerimize büyüklük taslamayı kaydettik va işte insanlık kaydından silindiğimizi SON durakta öğreniyoruz çoğumuz fakat o an öyle bir anki geri dönüp sarılacak bir varlık asla yoktur yanında galibi sandığımız hayatta tek mağlup olanın ben olduğunu
|
![]() |
osteos'in Mesajına Teşekkür Etti |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
devam, ettiğimiz, kendimiz, kişiliğimiz, yitirmeye |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |