|
Fıkra ve Gülmece Yazıları Nasreddin Hoca içerde, Temel ve Dursun eksik olur mu? |
|
Seçenekler |
09.10.2009, 00:58 | #1 |
|
Turistlerin Tatil Şikayetleri
Holland America Line yolcu gemisinin resepsiyonuna kızgınlıkla inen bir turist, odasının değiştirilmesini talep etti. Görevli turisti sakinleştirmeye ve odasını neden değiştirmek istediğini anlamaya çalışırken turist şunları söyledi: “Bu yolcu gemisine avuç dolusu para ödedim ve bana deniz manzaralı bir oda verileceği söylendi. Ancak penceremden görebildiğim tek şey Allah’ın belası bir park yeri…” Görevlinin cevabıysa şuydu: “Henüz demir almadık.” |
7 Üyemiz nur@n'in Mesajına Teşekkür Etti. |
09.10.2009, 01:13 | #2 |
|
Cevap: Turistlerin Tatil Şikayetleri
Saniyorum bunlar, yabancilarin baska yabanci ulkelerde yaptiklari tatilleri bedavaya getirmek icin tur sirketlerine "zorlama" yaptiklari sikayetler. Halbu ki turistlerin ulkemizde yasadiklari seylerden dogan sikayetlerini anlatmalari icin hic zorlamalarina, yalan soylemelerine gerek kalmiyor. Tesekkurler paylasim icin.
|
09.10.2009, 01:26 | #3 |
|
Nüveyla bu kadar geçekçi olman mı gerekiyordu?
Nuran'ın konusunu okuyup bayağı bir sırıttıktan sonra, senin yorumunu okuyunca sırıtık halim dondu kaldı....Haklısın |
09.10.2009, 01:27 | #4 |
|
Acentada çalıştıgım zamanlarda bu şikayetlerden çok çekmiştik... |
09.10.2009, 13:09 | #5 |
|
benim gittiğim bir otelde de bir türk bayan yabancı turist bayanları otel müdürüne şikayet etmişti tanga ile havuza giriyolar su kirleniyor
|
09.10.2009, 13:43 | #6 |
|
Kimi çekememezlikten kimi de sırf gıcıklık olsun diye saçmalamış.
|
09.10.2009, 13:49 | #7 |
|
|
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
turistlerin, şikayetleri |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |