![]() |
![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Telefonla görüsmemin ardindan, Frankfurt bölgesine bagli secim süresi, 27 Nisan ile 9 Mayis arasi gerceklesecektir!.
Simdiye kadar 12 Secmen hazirlarken bunlardan 6´sinin hic oy kullanmis olmadigini ögrendim!. Önümüzdeki günlerden YSK sorgulamalarina ayarladigim secmenler icin ugrasacagim!. Yurt disi Secmen Sorgulama Adresi: https://secmen.ysk.gov.tr/secmen-yurtdisi Bu adres altinda verileri verdikten sonra, hangi secim bölgesine ait oldugunuzu, nerede oy vere bileceginizi ögrenmis olursunuz!. Benim Sahsi görüsümle, ve aktivlestirebilecegim secmenlerin Oyu CHP oldugunu esirgemek istemiyorum!.
#2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Telefon ve Whatsapp terörümde, bir Sülaleyi daha kazandim!.
![]() Whatsaap´ten kacip, telegrama gidenleride af atmiyecegim!. ![]()
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
2023, frankfurt, secim, tarihi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |