![]() |
![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Atatürk Kaldırıldı
|
![]() |
4 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#2 |
![]()
Ülkemin karış karış toprakları yabancılara satılıyor. Araplar sevinsin diye Atatürk çıkarılıyor.
Çok karanlık günler bizi beklemekte. Yine umutsuzluğa kapılmaya ve korkmaya başladım. Korkma nedenim de; Gideceklerini de hiç sanmıyorum. |
![]() |
5 Üyemiz OkyanusunKalbi'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Gitmeyecekler tabii ki, gideceklerini düşünmek bile abesle iştigaldir.Nedeni ise çok daha vahimdir.Bununla ilgili 2014 yılında Zülfü Livaneli'nin bir yazısı var, o yazı benim demek istediklerimi de harfiyyen söylüyor. Kısaca, toplum çok daha öncelerden buyana " dejenere " oldu.Dejenere olan bu toplum kendilerine " sen bir şeysin " diyen bu tür iktidarları getirecektir.Kaldı ki o seçmen kitlesi hiç de azımsanmayacak sayıda.RTE gitse, ona benzer, onun tavır ve edalarında bir başkası gelecektir yine... Toplum dönüştürülemediği sürece bizi daha da karanlık günler bekliyor.İşte bu yüzdendir ki ben CHP ye de tepkiliyim.Toplum mühendisliğini beceremedi, halen daha beceremiyor... Sağlıcakla kalınız... |
|
![]() |
5 Üyemiz Bursalı68'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Seçmen kitlesinin azımsanamayacak kadar çok oluşundan dolayı korkuyorum. Önceden yolun sonunda bir ışık vardı, hep o ışık için çabaladık. Artık yolun sonundaki o ışığı da söndürdüler. Korkularımıza esir edildik. Rte’nin yerine seçilecek kişiyi bile düşünemiyorum. Partiler sadece çoklu seçim sistemindeki muhalefet partileri, yani hepsi görüntüye varlar. Tek adam rejimi var. Keşke kurtuluş savaşındaki olduğu gibi birlik olup tehlikeyi yok etsek. Ülke bölünüp savaş çıksa, kimsenin birlik olacağını da sanmıyorum. Herşeyi elimizden aldılar, kardeşi kardeşe kırdırdılar. İşte bu yüzden çok ama korkuyorum. |
|
![]() |
4 Üyemiz OkyanusunKalbi'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#5 |
![]()
Gecenin en karanlık anı aydınlığa en yakın anıdır diye bir söz var, o aydınlık hiç beklemediğimiz kadar yakın olabilir.
|
![]() |
4 Üyemiz Rosebud'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#6 |
![]()
Yazık..
Dilerim eski günleri tekrar görürüz ama hiç öyle gözükmüyor. Her geçen gün biraz daha umudumuzu yitiriyoruz. Yeni nesil tam anlamıyla ATATÜRK'ü tanıyamıyacak. Duyarlı aileler ne kadar anlatabilirse o kadar. Yazıklar olun şu anki iktidara ve ona fırsat verdiren muhallefete. |
![]() |
3 Üyemiz NaNaNe'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#7 |
![]()
Bir ülke için bayraktan daha önemli değerler vardır, o bayrağı bayrak yapan değerlerin bir bir yok edilmesinin örtüsü yapılıyorsa bayrak, orada içi boşalmış sadece kılıftan ibaret bir ülke var demektir.
|
![]() |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
atatürk, kaldırıldı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |