06.04.2012, 18:54 | #1 |
|
Dünyanın En Zengin Ülkelerinden Biri | Singapur Cumhuriyeti
Singapur Cumhuriyeti - Singapore - Singapura Fullerton Hotel ve Merkezi İş Bölgesi Ülkenin Arması Dünyadaki Yeri Singapur Cumhuriyeti, Malay Yarımadası'nın güney ucunda, Ekvatorun 137 kilometre kuzeyinde yer alan bir ada devletidir. Kuzeyde Malezya'nın Johor Eyaleti, güneyde ise Endonezya'nın Riau Adaları ile çevrili, dünyanın az sayıdaki şehir devletlerinden biridir
İklim Tabiî Kaynakları |
08.04.2012, 17:51 | #2 |
|
Cevap: Dünyanın En Zengin Ülkelerinden Biri | Singapur Cumhuriyeti
Din ve dil farklılıklarının büyük boyutlara ulaşması üzerine Singapur hükümeti, Malay dilini millî dil îlân etti. Diğer Mandarin (Çin lehçelerinden bir kısmı), Tamil ve İngilizceyi de resmî dil olarak kabul etti.
Siyâsî Hayat Ekonomi
|
08.04.2012, 21:45 | #3 |
|
Konuyu okudum ve çabuk bitti. Ama resimlere bakmayı bir türlü bitiremedim.
Sanki maket bir şehir ya!. Bu kadar kusursuz, düzenli ve temiz olabilir mi bir şehir? Demek oluyormuş. Her şeyiyle dört dörtlük bir konu olmuş. Eline sağlık Rukia...
08.04.2012, 22:11 | #4 |
|
Kopyası değil ama bulunduğum yerinde böyle düzen içinde olmasını isterdim.
08.04.2012, 22:18 | #5 |
|
Her şeyiyle çok cafcaflı
08.04.2012, 22:22 | #6 |
|
Gecesi ayrı hoşlukta,gündüzü ayrı. Tam nehrin kenarındaki evlerden birinde bir haftalık tatil çok keyifli olurdu eminim. Mimari zenginlik dikkat çekici.
Teşekkürler Rukia.
08.04.2012, 22:23 | #7 |
|
Rüya gibi bir şehir doğrusu insan bakmaya doyamıyor..Singapurlu bir insanın günlük yaşamını ve eğlence şeklini merak ettim.
Konu hazırlamakta ne kadar ustalaştığını her defasında ispat ediyorsun Rukiacım. Ellerine sağlık yine çok güzel hazırlanmışsın |
08.04.2012, 23:14 | #8 |
|
Ne kadar çok orjinal ve modern binalar varmış..
08.04.2012, 23:26 | #9 |
|
Şıkır şıkır ve düzenli bir yer. Binalar sanki cetvel ile çizilmiş gibi. Sri Layan Sithi Vinayagar Tapınağı çok güzel ve ilginç. Gece manzarasını da çok beğendim.
Teşekkürler Rukia. |
09.04.2012, 01:16 | #10 |
|
Şehir planlarına hayran olmamak elde değil...
Sunum ve resimler harika olmuş Rukia... |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
bağımsız, balıkçılık, bankacılık, endonezya, hint okyanusu, ingiliz, johero, malay, malezya, mandar, parameswara, petrol, riauadası, singapur, tropikal |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |