16.05.2013, 23:52 | #11 |
|
Cevap: Dünyanın En Tuhaf Restoranları
Vinçte yemek yiyemem ben korkudan. Karanlık olan restaurantta çok fena, ne verseler yiyorsun içinde ne olduğunu görmeden. Cıkss onları sevmedim
Diğerlerini deneyebilirim. Teşekkürler Başakça. |
17.05.2013, 11:01 | #12 |
|
Deniz kenarında/ çimlerin üzerinde ekmek arası bir şeyler alayım ben yoksa aç kalırım kimi ürkütücü, kimi abartılı, kimiside iştah kapatıcı. İçlerinden en makul ve mantıklı görüneni gökyüzünde yemek.
Teşekkürler Başakça.
15.01.2016, 23:49 | #14 |
|
İşdahım kaçtı gece gece. İnsanlar şaşırıyorlar ne yapsınlar diye. Paylaşım için teşekkürler Basakca ellerine sağlık.
|
2 Üyemiz Gülümsün'in Mesajına Teşekkür Etti. |
15.01.2016, 23:58 | #15 |
|
Karanlıkta asla ama asla yemek yemem börtü böcekde yiyebilirsin ne yediğin belli değil... |
Redwine'in Mesajına Teşekkür Etti |
16.01.2016, 00:15 | #16 |
|
Türkiye'de de DAYAK RESTORAN açmak lazım. Dayak yemek isteyenler için sudan ucuz menüler hazırlanabilir. Parası az ama iş tatmini doyurucu olur.
Teşekkürler Başakça... LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |