|
Görüş, Öneri ve Temennileriniz Site ile ilgili her türlü öneri ve görüşlerinizi buradan bildirebilirsiniz. |
|
Seçenekler |
15.12.2019, 21:48 | #121 |
|
Cevap: Teşekkür Et'me Sorunsalı..
Sadece merak etmiştim. Geçen gün ilk mesajlarıma bakmak istedim de o zaman fark ettim.
02.06.2020, 06:46 | #122 |
|
Forumda ''Teşekkür Butonu'' nun çalışmadığını bildirmek istedim. Hâlen benim açımdan bu problem devam etmektedir. Ayrıca, buraya mesaj girmek istediğimde de sanki forum kilitlenmiş gibi bir durum ortaya çıktı. Mesajımı yazamadım. Ancak forumdan çıkıp tekrar giriş yaptıktan sonra bu durum düzelmiştir. Yine mesajı girdikten sonra, mesajı düzenleme butonunun da çalışmadığını gördüm. Bir başka konuya girdiğim bir mesajı düzenlemek istememe rağmen maalesef, mesajımı düzenleyemedim. Bu sorun da hâlen devam etmektedir.
|
4 Üyemiz Ekrem Sencer'in Mesajına Teşekkür Etti. |
02.06.2020, 13:39 | #123 | |
|
Alıntı:
Bizlerde bu sorun yok. Bir daha siteye giriş yaptığında başka bir tarayıcı ile giriş yap. O tarayıcı da aynı sorunu yaşamayacaksın. Sürekli giriş yaptığın tarayıcının geçmişini tam manasıyla sil. Sorunun yine devam ederse, ki etmeyecektir, teşekkür ederken baş-gösteren sorunun ekran görüntüsünü alıp, burada paylaş. Kolay gelsin.
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
etme, sorunsalı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |