|
Bağ, Bahçe, Çiçek, Ağaç Ağaçları, çiçekleri sevelim, koruyalım |
|
Seçenekler |
03.12.2012, 12:38 | #11 |
|
Cevap: Trüf Mantarı | Yetiştirilmesi
Siyah elmas'ı bizim domuzlar yiyormuş
Sevgili... Kahraman TazeoğluBu senaryo, bu kuyu, bu Eylül bırakmaz beni. Geleceksen sen gelmelisin, hüzün kadar cesur aşklar takınarak. Madem aşk cemresidir gönlün, Gönlüme biraz bahar, biraz sen katarak... |
29.04.2013, 15:14 | #12 |
|
Konya'nın birçok köyünde yetişiyor. |
20.08.2013, 17:34 | #13 |
|
Nisan ayında memleketimde, Aksaray'da topladığım domalan mantarı.
Eklenti 728 Bu mantar trüf müdür? Mevsiminde, bilenler bu mantarı toplamak için akın akın buraya gelirler. Turâ; dağda, ovada mantar toplayan forum kişisi. |
4 Üyemiz Tura'in Mesajına Teşekkür Etti. |
17.10.2013, 23:06 | #14 |
|
Bizim bahçede de bir mantar var acaba trüf müdür? Parayı bulsak kısa yoldan
18.10.2013, 12:28 | #15 |
|
Dün akşam Canan'a da söyledim. 158 kişi bu konuyu okuyordu. Misafirler yani.. Bir ara 180 kişiye çıktı.. Bugün hala 108 kişi okuyor..
18.10.2013, 13:03 | #16 | |
|
Alıntı:
Baktık verim alıyorsun, ben hemen el veririm sana, söz |
|
4 Üyemiz Duayen'in Mesajına Teşekkür Etti. |
30.04.2014, 02:52 | #17 |
|
Kilosu 3000 Euro dan bahsediliyor. Türk Lirası olarak 10 bin TL yakın. Bu kadar da fazla yahu, ne bu.
30.04.2014, 07:38 | #18 |
|
Yağmur yağmadı. Mantarlar çıkmadı...
Mayıs ayını bekliyoruz. Geçen yıllar, insanlar akın akın, buraya trüf mantarı toplamaya gelirlerdi. Buradaki fiyatı geçen yıl en son toptan 15.TL idi. |
Tura'in Mesajına Teşekkür Etti |
29.07.2014, 21:26 | #19 |
|
Trüf Mantarını ilk kez duydum da zor bulunan bir türün makarnaya ilave edilmesi neden.
...Bu Ferrariye Lada muamelesi yapmak gibi bi şey yahu. |
Lion'in Mesajına Teşekkür Etti |
29.07.2014, 22:00 | #20 |
|
Zor bulunan ve çok pahalı bir mantarın başlı başına yemeğini yapmak, epey külfete malolur. Omlet üzerine ve makarna üzerine rendeleyerek kullanılması da ondandır bence. |
Canan'in Mesajına Teşekkür Etti |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
dört mevsim, hava, hava nemi, için, iklim, iklimin tespiti için, mantarı, nasıl, nemi, olmalıdır, sıcaklık, trüf, üretim, yağış, yemeklerine, yetiştiriciliği, yetiştirilmesi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |