02.01.2010, 16:02 | #1 |
|
Balaban
09.05.2010, 09:47 | #3 |
|
Cevap: Balaban - Radyo Tiyatrosu ( Sesli )
Vay be...
09.05.2010, 23:02 | #4 |
|
Cevap: Balaban - Radyo Tiyatrosu ( Sesli )
Diğer sekmeden dinliyorum ...
Bende hatırlıyorum arkası yarınlar vardı sabahları, annemle kahvaltıdayken dinlerdik, ablam abim okul giderdi annemle ben kalırdık sadece (demekki ben okula bile gitmiyomuşum ) Öğlenleri okul Radyosu vardı ordan dersleri takip ederdim, ikindide sabahçılar için tekrarı olurdu onuda dinlerdim akşam 6 civarında çocuk koroları şarkılar söylerdi hepsini ezberlerdim onlarla Çarşamba öğlede de Radyo Tiyatrosu vardı vay be ne günlerdi Tv hayatımıza girdi radyonun tadı gitti elimizden Onada razı olduk Bilgisayar girdi hayatımıza hepten altüst olduk Allahtan ForumGerçek var tek tesellimiz **** Nerden girdim nerden çıktım of yaaa EZCÜMLE..... Teşekkürler Sultanım
Etiketler |
balaban, sesli |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |