|
Her Konuda Kısa Bilgi ve Haberler Her konuda, gerekli - gereksiz kısa bilgi ve haberler |
|
Seçenekler |
21.04.2021, 14:11 | #1 |
|
Nutuk'un Dağıtımına İzin Vermeyen İlçe Milli Eğitim Müdürü, Görevden Alındı
|
5 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
21.04.2021, 16:32 | #2 |
|
Cevap: Nutuk'un Dağıtımına İzin Vermeyen İlçe Milli Eğitim Müdürü, Görevden
Nutuk'ku herkesin okumasini tavsiye ederim.Boylece hem cumhuriyet nasil ,ne zorluklarla kuruldu,hem de su anda hepimizi etkileyen corona ,yeni dunya laflarinin daha 100 yil onceden goren Ataturk' un ne kadar ileri goruslu oldugunu bir kez daha anlarsiniz.
Ya çaresizsiniz, yada çare sizsiniz. Benim Hayatımı Yargılamadan önce .. Benim ayakkabılarımı giy ve benim geçtiğim yollardan, sokaklardan, dağ ve ovalardan geç . Hüznü, acıyı ve neşeyi tad... Benim geçtiğim senelerden geç, benim takıldığım taşlara takıl,yeniden ayağa kalk ve aynı yolu tekrar git, benim gittiğim gibi !! Ancak ondan sonra BENİ YARGILAYA BİLİRSİN |
5 Üyemiz Megan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
21.04.2021, 16:47 | #3 |
|
Danışıklı döğüş. Nabız yokluyorlar bakalım kamuoyu nasıl tepki veriyor.
Tepki az olsaydı kesin sırayla devamını getirirlerdi. Şimdilik geri adım atmışlar sonra yine denerler. |
5 Üyemiz NaNaNe'in Mesajına Teşekkür Etti. |
21.04.2021, 17:29 | #4 |
|
Bu görevden almalar da iyi numara ha...
Melih Gökçek Ankara'yı parsel parsel sattı, görevden alındı, Ticaret bakanı dezenfektan ihalasinden malı götürdü görevden alındı, Bülent Arınç, Berat Albayrak ve daha niceleri görevden alındı işledikleri suçlar yanlarında kaldı, Bunların hepsi adli suçlar, Mesut yılmaz sadece ihalede usulsüslük yapıldı diye yüce divanda yargılandı, şahsım hükümetinde kendisini yargı yerine koyan zat ceza veriyorum diye suçluları kaçırıyor, gerçek bir demokraside bunların hepsi yargı önüne çıkar. |
4 Üyemiz Rosebud'in Mesajına Teşekkür Etti. |
21.04.2021, 22:08 | #5 |
|
uydurukçu dincilerin korktuğu iki kitap, kuran ve nutuk
kuranın temel ilkeleri olan, ortak akıl, istişare ve liyakat, Cumhuriyet değerleri ile uyum içerisindedir. Dindar muhafazakar kesime bunu anlatmak lazım cehalet kol geziyor, en dindar müslüman bile dinini bilmiyor, bu kesimden Cumhuriyet değerlerini, Atatürkü anlamaları beklenemez iki yol var, ya savaşacaksın, İrticanın başını ezeceksin ama bu yol sıkıntılı, yada cehaleti yenmek için sabırlı bir yola gireceksin, Kuranın aydınlık yüzünü temsil eden hocalar, hareket ve guruplar desteklenmeli ama maalesef bu konuda siyasilerin oy kaybı endişesi buna mani Mesela Yaşar Nuri Öztürk hoca chp için büyük bir şanstı chp kıymetini bilemedi, sıradan bir din adamı, molla muamelesi yaptılar adama, yıllar sonra chpnin kafası dank etti Muhafazakar kesime ulaşmaya çalışıyor, doğru yapıyor ama sanki biraz geleneksel din üzerinden yürüyor gibi bana göre yanlış yapıyor. chp kuranın ilkeri üzerinden siyasetini geliştirmeli
21.04.2021, 22:49 | #6 |
|
Görevden alınıp başka yerde göreve başlar. |
3 Üyemiz OkyanusunKalbi'in Mesajına Teşekkür Etti. |
22.04.2021, 15:17 | #7 |
|
MHP'de Nutuk Krizi: Ülkü Ocakları Başkanı Görevden Alındı
|
2 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
alındı, dağıtımına, eğitim, görevden, ilçe, izin, milli, müdürü, nutukun, vermeyen, İlçe, İzin |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |