29.12.2018, 01:18 | #1 |
|
Bizim Aile | İBB Şehir Tiyatroları
|
29.12.2018, 01:26 | #2 |
|
Cevap: Bizim Aile | İBB Şehir Tiyatroları
Geçen ay gittiğim mükemmel müzikal oyun. Hepimizin bildiği ve belki milyonlarca defa izlediği Bizim Aile filminin müzikal tiyatro versiyonu. Öncelikle söylemeliyim ki oyunu filmi ile karşılaştırma yapmadan izlemelisiniz. Çünkü filmde oyuncular o kadar iyi ki ne olursa olsun tiyatroyu beğenemeyiz. Filmden aldığınız keyfi tiyatrodan almayı beklemeyin daha doğrusu. |
31.12.2018, 01:34 | #3 |
|
Macbeth e bilet aldik ocak ayın dokuzuna.bu oyunuda çok merak ediyordum. Sağlık sebebiyle son zamanlarda bir yere çıkamıyorum.oyunu görünce heyecanlandim.
Mobil Sürüm ile Gönderildi |
31.12.2018, 01:40 | #4 | |
|
Alıntı:
|
|
31.12.2018, 01:43 | #5 | |
|
Alıntı:
Mobil Sürüm ile Gönderildi |
|
12.01.2019, 22:59 | #6 |
|
söz verdiğim gibi macbeth e gittim sevda ilkkez hayal kırıklığına ugradim. Kendi yorumlarını çok eklemişlerdi. Gerçek konudan kopmuslardi. Ama görsellik olarak çok güzeldi, ben görsellik için giderim dersen git. Diğer türlü hoşuma gitmedi.
15.01.2019, 19:40 | #7 | |
|
Alıntı:
|
|
Sevda'in Mesajına Teşekkür Etti |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |